Voor vandaag lag een uitgebreid scenario klaar; zonder concessies te doen aan de vooraf bepaalde routes (lees: over mooie wegen door het Schwarzwald en Pfalz) wilden we kijken “hoe ver we komen”.  Vierl het tegen dan was er een mogelijkheid om in Landstuhl te overnachten. En viel het niet tegen zouden we doorrijden tot Haus Hubertus in Winterspelt, daar een lange rustpauze met avondeten nemen, om vervolgens in 1,5 uur naar huis te rijden.

Om maar meteen alle spanning weg te nemen; dit laatste hebben we gedaan. Het schoot lekker op in het Schwarzwald, rondom Karlsruhe namen we de autobaan en over grote wegen doorkruisten we de Pfalz om in de buurt van Primasens de autobaan weer op te draaien.

En dus parkeerden we rond 5 uur de motoren bij Haus Hubertus. Na enkele verkwikkende cola’s, een lekker soepje en de traditionele schnitzel werd koers gezet huiswaarts, waar we uiteindelijk rond 19.15 uur arriveerden. Enige minpuntje aan dit heel verhaal was de storing in de motorregeling waar ondergetekende last van had.

P.S. De motor is inmiddels opgehaald voor reparatie.

Written by 

BMW R1250 GSA